Praktijk voor lichaamsgerichte therapie
en traumaverwerking

Verschillen op een rij


SE™ (Somatic Experiencing®) en NARM zijn in veel opzichten een verdieping en aanvulling op het zelfonderzoek binnen Rebalancing®.  Afhankelijk van wat zich aandient, zal ik er bij Rebalancing® gebruik van maken.


Alle drie zijn lichaamsgerichte werkwijzen. Op verschillende manieren help ik je om hoofd, gevoel en lichaam te betrekken bij je proces, zodat je steeds meer integratie en heelheid kunt ervaren. 


Het grootste verschil tussen Rebalancing® en de twee andere werkvormen is, dat een groot deel van een Rebalancing® sessie zich afspeelt op de massagetafel.

Rebalancing®

Bij een Rebalancing® sessie beginnen we altijd even zittend in de stoel om te kijken wat er nu speelt en wat jij in deze sessie wilt verkennen en eindigen wij ook weer in de stoel om het af te ronden.

Ik zal je regelmatig vragen hoe je de aanraking ervaart, om met je af te blijven stemmen.
Somatic Experiencing® (SE™)

SE™ begint en eindigt in de stoel. Soms maken we tussendoor gebruik van de ruimte. Soms maken we gebruik van de massagetafel en ondersteunende aanraking. Ik zal je vragen of, waar en hoe je aanraking als prettig en ondersteunend ervaart.


NARM®

NARM® sessies zijn voornamelijk stoelsessies en zijn gericht op hoe je de verbinding ervaart met jezelf, je lichaam, de wereld en anderen.

Terug naar HOME

Terug naar Individuele sessies