Praktijk voor lichaamsgerichte therapie
en traumaverwerking

HSP


Je bent gevoeliger dan veel mensen om je heen. Allerlei prikkels en indrukken komen sterk bij je binnen en je hebt echt tijd nodig die indrukken te verwerken en om weer op te laden.

Het kan zijn, dat je het gevoel hebt, makkelijk te vervloeien met je omgeving. Dan pik je bijvoorbeeld de emoties op van anderen en is het onduidelijk waar jij eindigt en de andere begint.

Vermoedelijk heb je geregeld de behoefte om op jezelf te zijn.

Of misschien vind je het überhaupt al een uitdaging om hier op aarde te zijn. 

Hooggevoeligheid betekent niet automatisch dat je ook goed kunt voelen. Het komt vaak voor dat een hooggevoelig mens zich helemaal niet zo verbonden voelt met zijn/haar lichaam of eigen emoties. 


Wat ik jou kan bieden:

Aandachtsvolle aanraking kan jou helpen om meer in je lichaam te 'wonen' en hoe je je lijf als anker kunt gebruiken, zodat je gemakkelijker kunt aarden. Je vergroot hiermee je draagkracht en raakt minder snel uit het lood door invloeden van buitenaf. Je herstelt dan ook sneller wanneer je overprikkeld bent geraakt.

We onderzoeken samen hoe jij jouw ruimte kunt innemen en tot waar de buitenwereld welkom is.

Wat behulpzaam is in de sessies, vertalen we naar je dagelijks leven, zodat je handvaten hebt die je overal kunt toepassen.

Als je supergevoelig bent en het nauw luistert wat je wel of niet kunt hebben (ook bijvoorbeeld wat aanraking betreft) ben je bij mij op de juiste plek: ik werk graag op de millimeter. In afstemming met jou en in jouw tempo. Je mag zijn wie en waar je op dat moment bent.