Praktijk voor lichaamsgerichte therapie
en traumaverwerking

Over Tarunai

Mijn koffertje

Ik heb een brede interesse voor alles wat met persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en het lichaam te maken heeft. Daardoor ben ik blijvend bezig met mijn persoonlijke groei.

Wat ik zelf heb mogen leren en ervaren zit in mijn 'koffertje': ik weet van binnenuit hoe het is door intensieve processen te gaan - en wat mogelijk behulpzaam kan zijn.

GGZ enzo

Sinds 1993 heb ik voor en achter de schermen in verschillende sectoren van de (geestelijke) gezondheidszorg gewerkt. Het begon als verpleeghulp in het ziekenhuis, daarna als thuiszorgmedewerkster, als begeleider in psychiatrische inrichtingen en als administratief medewerkster voor grote GGZ instellingen en als  praktijkassistente van een kleine tandartspraktijk.

In 2002 ontdekte ik op Kreta mijn liefde en talent voor aandachtsvolle aanraking, toen ik op het strand ontspanningsmassages gaf.

Ik heb onder andere de HBO opleiding voor Creatieve Therapie (Beeldend vormen) en de opleidingen voor Rebalancing® en Somatic Experiencing® afgerond en ben in 2005 mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie begonnen. (opleidingen)

Ouderschap

In 2010 ben ik moeder geworden. Het ouderschap heeft mij op verschillende manieren laten zien, dat het deurtje van mijn hart altijd nog verder open kan. 

Thuis

Naast werk, moederschap en activiteiten rondom persoonlijke groei ben ik graag creatief en scheppend bezig. Ik klus wat af in huis en maak sinds 1 januari 2020 elke avond een kleine tekening (dat zijn de spiraal tekeningen, die je op deze website kunt zien). Zodra het warm is zit ik met mijn handen in de aarde, lekker rommelen in de tuin.

Ik woon en werk op een fijne, groene plek aan de rand van Utrecht. Wij delen ons huis met twee hele lieve en mensvriendelijke katers, die altijd verheugd zijn over bezoek. Laat mij daarom bij de aanmelding graag weten, als je allergisch of bang voor katten bent. Dan kan ik ervoor zorgen, dat ze uit de buurt zijn als jij binnenkomt.

Terug naar HOME