Praktijk voor lichaamsgerichte therapie
en traumaverwerking

Rebalancing® technieken

Massage

Verschillende technieken, zoals stretches, gewrichtsontspanning, diepe spier- en weefselmassage, zachte of stevige aanraking, wiegen of lichtjes schudden.

Zelfonderzoek

Vragen die je in contact brengen met wat je in je lichaam waarneemt. In je cellen zitten allerlei 'verhalen' en herinneringen opgeslagen. Wij nodigen beelden, woorden of gevoelens uit om aan het licht te komen. Door er zonder oordeel naar te kijken en luisteren kunnen die verhalen weer loskomen uit dat gebied van je lijf - en kun je blijvende verruiming ervaren.

Bodyreading

We kijken samen naar je lichaam en je houding. Eenvoudige oefeningen of het overdrijven van een houding kunnen houdingspatronen duidelijk maken. Als je je bewust bent van wat (je met) je lichaam doet in een bepaalde situatie, geeft dat jou een keus om het anders te kunnen doen.

Ademhaling

Emoties en fysieke pijn worden draaglijk(er) als we in contact blijven met onze adem. Met bewuste  ademhaling kunnen wij het lichaam helpen om spanningen los te laten.

Ik werk op een zachte manier met adem, zodat je je bewust kunt worden van je ademhaling en deze zelf haar balans terug kan vinden.

Terug naar HOME

Terug naar Werkwijze